diumenge, 17 de març del 2013


V TAST DELS PORXOS

Benvinguts!

Tastarem

Riesling Lieu-Dit REBGARTEN 2008 (AOC Alsace)
Pinot gris – Riesling Black Tie 2008 (AOC Alsace)
Pinot Gris Grand Cru HATSCHBOURG 2008 (AOC Alsace Grand Cru)
Gewürztraminer Grand Cru STEINERT 2008 (AOC Alsace Grand Cru)

Colomer Costa 1907 Brut Nature Reserva 2008 (DO Cava)
Rosell Gallart Brut Nature Reserva 2008 (DO Cava)
Rosell Formosa Brut Nature Gran Reserva 2007 (DO Cava)
Cristina Colomer Homenatge Gaudí Rosat Brut Nature 2009 (DO Cava)

Huguet de Caraman 2009 (AOC Côtes du Roussillon Villages Caramany)
L’Essentiel 2004 de Mont Tauch (AOC Fitou)
À Perpète, non millessimé, d’Embres et Castelmaure (AOC Corbières)
Villa Passant 2007 (AOC Rivesaltes)


Aperitiu

Crema d’espàrrecs La Catedral de Navarra
Crema de carxofa La Catedral de Navarra
Terrina d’ànec a “l’orange” Maison Saint-Souzy
Torradetes amb oli Neus Especial de Priorat Natur
Formatge de cabra curat amb cendra Baridà
Crema de ceps la Maison du terroir (Maury)

Tomàquet ecològic i olivada amb cuetes de gamba

Formatge de llet crua de vaca Coulommiers Lou Fermier (Seine et Marne)
Vol au vent amb sobrassada ibèrica Gelabert (Manacor) i melmelada de carbassa
Tartaleta amb cabell d’àngel i anxova de Cotlliure
Formatge de cabra casa Blanco (DOP Las Alpujarras)
Pa d’espelta amb espatlla ibèrica casa Calvo (DOP Valle de los Pedroches)

Favetes “molt tendres” amb botifarra negra de Cal Rovira (Berguedà)

Torradetes amb oli dels “Trincos” Laurona
Llonganisses amb ceba, fines herbes i pebre blanc (Riera Ordeix, Osona)
Formatge d’ovella Roncal de Burgui
Formatge d’ovella “Viejo” Casa Canal de Valladolid

Mongetes de la Vall d’en Bas i confit d’ànec Maison Alby Foie-gras

Canyetes amb xocolata i retallons de pastisseria del forn Granier



Salut i vi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada