V
TAST DELS PORXOS
Benvinguts!
Tastarem
Riesling Lieu-Dit REBGARTEN 2008 (AOC Alsace)
Pinot gris – Riesling Black Tie 2008 (AOC
Alsace)
Pinot Gris Grand Cru HATSCHBOURG 2008 (AOC
Alsace Grand Cru)
Gewürztraminer Grand Cru STEINERT 2008 (AOC
Alsace Grand Cru)
Colomer Costa 1907 Brut Nature Reserva 2008 (DO
Cava)
Rosell Gallart Brut Nature Reserva 2008 (DO
Cava)
Rosell Formosa Brut Nature Gran Reserva 2007
(DO Cava)
Cristina Colomer Homenatge Gaudí Rosat Brut
Nature 2009 (DO Cava)
Huguet de Caraman 2009 (AOC Côtes du Roussillon
Villages Caramany)
L’Essentiel 2004 de Mont Tauch (AOC Fitou)
À Perpète, non millessimé, d’Embres et
Castelmaure (AOC Corbières)
Villa Passant 2007
(AOC Rivesaltes)
Aperitiu
Crema d’espàrrecs La Catedral de Navarra
Crema de carxofa La Catedral de Navarra
Terrina d’ànec a “l’orange” Maison Saint-Souzy
Torradetes amb oli
Neus Especial de Priorat Natur
Formatge de cabra
curat amb cendra Baridà
Crema de ceps la Maison du terroir (Maury)
Tomàquet ecològic i
olivada amb cuetes de gamba
Formatge de llet crua
de vaca Coulommiers Lou Fermier (Seine et Marne)
Vol au vent amb
sobrassada ibèrica Gelabert (Manacor) i melmelada de carbassa
Tartaleta amb cabell
d’àngel i anxova de Cotlliure
Formatge de cabra
casa Blanco (DOP Las Alpujarras)
Pa d’espelta amb
espatlla ibèrica casa Calvo (DOP Valle de los Pedroches)
Favetes “molt
tendres” amb botifarra negra de Cal Rovira (Berguedà)
Torradetes amb oli
dels “Trincos” Laurona
Llonganisses amb
ceba, fines herbes i pebre blanc (Riera Ordeix, Osona)
Formatge d’ovella
Roncal de Burgui
Formatge d’ovella
“Viejo” Casa Canal de Valladolid
Mongetes de la Vall d’en Bas i confit d’ànec
Maison Alby Foie-gras
Canyetes amb xocolata
i retallons de pastisseria del forn Granier
Salut i vi!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada