dissabte, 13 d’abril del 2013

FIRA DEL VI DE FALSET


Una de les més importants fires del vi que es celebren al nostre país és la Fira del Vi de Falset,  Mostra de les D.O.de la Comarca del Priorat.
Enguany serà major d’edat, és la que fa 18, la XVIIIª Fira del Vi.
A banda dels tastos de la mateixa Fira, dissabte 4 i diumenge 5 de maig, amb una cinquantena de cellers de les D.O.Montsant i D.O.Q.Priorat, cal fer esment del magnífic Tast amb Llops dels cellers de Gratallops, em direu qui es resisteix a tastar el Clos Dofí o el Clos Mogador, el Partida Bellvissos o el Mas Martinet, entre d’altres?, te lloc dissabte a partir de le 6 de la tarda, a Gratallops, clar!
Esmentem el Tast de Cal Compte a Torroja de diumenge al matí, o el Vi de Nit a Mas Figueres a la nit de dissabte.
Una altra vesprada antològica és la Nit de les Garnatxes al Celler de Capçanes, divendres al vespre. O el Tast de les Mines a Bellmunt, diumenge al matí.
I si amb això no n’hi hagués prou, ho podeu complementar amb una magnífica gastronomia, amb sopars i dinars amb maridatges, i amb els enòlegs dels cellers que hi participen, organitzat per restaurants com El Cairat (la Mercè us atendrà com si fossiu a casa vostra, amb plats exquisits), el Quinoa (quin gran xef és en Matias!) o El Celler de l’Àspic (fabulosa cuina la d’en Toni).
Tot plegat per llepar-se els dits.
Pels bons “tastadors” de vins, la Fira de Falset us espera!
Bona salut i bon vi.
Jordi
Per informació detallada entreu a  www.firadelvi.org/programa/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada